GARANTIEFONDS
SGZE

DIRECT NAAR DE
WEBSITE
VAN SGZE 
STICHTING GARANTIEFONDS ZONNE ENERGIE 
Dijkman Energy Systems is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne Energie. Om lid te worden van SGZE hebben we moeten aantonen dat we ruime ervaring hebben in het plaatsen van zonnestroom systemen, een financieel gezond bedrijf zijn en uitsluitend kwaliteitsmateriaal installeren.
OPVOLGING FABRIEKSGARANTIE
De fabrieksgaranties die worden afgegeven op zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal zijn erg lang. Daarom zal SGZE ook de opvolging van uw fabrieksgarantie claim overnemen. Heel erg prettig dat u niet zelf naar China hoeft te bellen dus.
GESCHILLEN COMMISSIE
SGZE verzorgt ook een geschillencommissie. Is er een probleem waar we niet uit kunnen komen dan helpt SGZE u hierin. Stichting Garantiefonds Zonne Energie heeft hiervoor een reglement Geschillencommissie Zonne Energie ontworpen welke u hier in kunt zien.

Bij het maken van een factuur melden wij u aan. U krijgt een eigen inlogcode bij SGZE waarmee u uw garantie certificaat kunt downloaden.
Garantieregeling 2014
Reglement Geschillencommissie
Aanbetaling
Uw aanbetaling is verzekerd. Bij faillissement of ander probleem is uw aanbetaling verzekerd. Dit tot 30% van de koopsom tot maximaal € 3000,- inclusief BTW. Het is zelfs zo dat bij faillissement uw installatie toch geleverd en geïnstalleerd gaat worden door een collega bedrijf.
WAT BETEKENT DIT  VOOR U