WIJ STELLEN 
ONS GRAAG 
EVEN VOOR 

Dijkman Energy Systems is specialist in duurzame energie. Wij bieden diverse soorten zonnepaneelinstallaties en zonneboilers aan met zeer hoge prestaties, een zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zonnepanelen brengt u uw maandlasten naar beneden en zorgt u voor een beter milieu. Door de voortdurend stijgende energieprijzen en de technologische ontwikkeling, zijn zonnepanelen heel interessant geworden. Door het benutten van het zonlicht kunt u uw jaarlijkse elektriciteitsnota tot nul terugbrengen en zelfs geld gaan verdienen!ONZE DIJKEN VAN MANNEN  EN VROUWEN

DENNIS DIJKMAN

Eigenaar Dennis Dijkman wilde het fenomeen zonnepanelen zelf doorgronden. Dat was de aanleiding voor een carrièreswitch. Diverse cursussen en opleidingen verder begon hij in 2010 met de succesvolle combinatie van advies over en installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Inmiddels mag Dennis Dijkman zich eigenaar noemen van drie bedrijven in de duurzaamheidsector Dijkman Energy Systems, Zonmontage en Solar1.

MARIJKE DIJK

Hoofd Binnendienst medewerkster Marijke is ons zonnetje in huis! Marijke staat u graag te woord en adviseert u graag over ons assortiment zonnepanelen, zonneboilers en de diverse montagetechnieken. Zij heeft daarnaast contact met onze leveranciers om te zorgen voor voldoende voorraad. Heeft u vragen over uw offerte of het plannen van een datum voor uw installatie dan zal Marijke u graag te woord staan.

MAIK DIJKMAN

Service en hoofd monteur voor ons bedrijf. Mocht er een probleem ontstaan met een product of uw installatie, dan zorgt Maik dat alles opgelost wordt.  Maik heeft alle kwalificaties op technisch gebied in huis.

THIJS DALHUISEN

Onze hoofd monteur Thijs weet als voormalig timmerman veel van dakconstructies. Kan uw dak onze installatie wel dragen? Thijs weet het en doet u een voorstel voor eventuele aanpassingen. Wilt u een dakraam verplaatst hebben voor een optimale plaatsing van uw zonnepanelen? Met Thijs hebben we ook deze vakkennis in huis. Naast de functie hoofdmonteur is Thijs tevens onze werkvoorbereider wanneer het gaat om grote projecten.

MICHAEL ARKES

Met zijn vele ervaring op het gebied van zonnepanelen is Michael ook een van onze hoofdmonteurs. Samen met zijn team zorgt Michael voor een mooie passende opstelling op uw dak.

STEFAN ARDESCH

Bent u doordeweeks moeilijk bereikbaar? Dan is Stefan één van de teamleden die op zaterdag contact met u opneemt en uw vragen kan beantwoorden.

WERNER HAMETEMAN

Bij een zonnepaneel installatie is het van belang dat de elektra volgens alle normen wordt aangelegd. Werner is onze elektricien en zorgt dat alles veilig en volgens norm bij u wordt aangesloten. Of dit nu bij een particuliere installatie of bedrijfsmatig is Werner regelt het voor u.

BENT TEN BROEKE

Bent is onze ondersteunende kracht op de zaterdagen en in vakanties. Naast zijn opleiding bij defensie houd hij ervan om zijn handen uit de mouwen te steken en alles te leren over het plaatsen van zonnepaneel installaties.  Samen met een hoofdmonteur gaat hij op pad om te ondersteunen en te leren bij het plaatsen van zonnepaneel installaties zodat hij uiteindelijk ook de stap tot monteur zou kunnen maken.

MIKE HEKMAN

Mike wil naast zijn opleiding bij defensie graag buiten werken en praktijkervaring opdoen. Op zaterdagen en in vakanties sluit Mike zich aan bij een team om te ondersteunen en daarnaast alles te leren over het plaatsen van zonnepaneel installaties.

Lia de Wit

Lia verzorgt alles op financieel en administratief gebied, zowel intern als extern. Ze maakt facturen en controleert de betalingen.

MARK HOLSAPPEL

Bij interesse in een zonnepaneel installatie komt onze adviseur Mark bij u thuis langs voor een locatiebezoek. Samen met u bekijkt hij de situatie en bespreekt de mogelijkheden met u. Na aanleiding van dit bezoek ontvangt u van Mark een offerte op maat. Een uitdaging in opstelling of materiaal? Mark draait zijn hand hier niet voor om en zorgt voor een passende oplossing.

HERIK SUPER

Financieel Bedrijfsadministrateur Herik Super verzorgt alles op financieel gebied zowel intern en extern. Hij maakt de facturen en controleert of iedereen op tijd betaald.

RAGHILD GROOTJEN

Raghild ondersteund Herik bij de bedrijfsadministratie. Zij ondersteund met het maken en controleren van de facturen. Ze zorgt er daarnaast voor dat de BTW van zonnepanelen wordt teruggevraagd voor onze particuliere klanten. Verder helpt ze onze klanten bij het aanvragen van een financiering of duurzaamheidslening. Heeft u vragen over een duurzaamheidslening of subsidie? Vraag het Raghild.

ANNELIES WAAIJMAN-HAMHUIS

Onze parttime binnendienst medewerkster Annelies heeft veel kennis en ervaring van zonnepanelen en omvormers. Zij adviseert u graag over de verschillende merken in zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal en maakt hiervoor graag een offerte voor u.

MARJOLEIN DUBBINK

Onze parttime binnendienst medewerkster Marjolein is van vele markten thuis. Zij heeft veel kennis van zonnepanelen en omvormers waardoor zij u telefonisch te woord kan staan met vragen over uw offerte. Nog oriënterend en graag een indicatie ontvangen? Marjolein regelt het voor u. Marjolein zal tevens na installatie zorgen dat het monitoren van uw zonnepaneel installatie in orde wordt gemaakt. Belt u Dijkman Energy Systems, Zonmontage of Solar1 dan is de kans groot dat Marjolein u te woord zal staan.

CELESTA ROFFEL

Celesta is één van onze adviseurs. Bij interesse in een zonnepaneel installatie komt Celesta bij u langs voor een locatiebezoek. Samen met de klant bekijkt en bespreekt ze de mogelijkheden. Na aanleiding van dit gesprek ontvangt u een offerte op maat van Celesta. Heeft u achteraf nog vragen over de offerte? Celesta staat voor uw klaar om die vragen te beantwoorden.

JEROEN EENINK

Jeroen is een van onze hoofdmonteurs en heeft als voormalig dakdekker veel verstand van de verschillende soorten daken. Samen met zijn team zorgt Jeroen voor een mooie passende opstelling op uw dak.

ANDRZEJ BIECIUK

Andrzej is onze Poolse monteur, Hij spreekt vloeiend engels en is druk bezig met het leren van de Nederlandse taal. Andrzej heeft vanuit zijn verleden veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Andrzej heeft vele grote projecten uitgevoerd onder andere in Duitsland. Door zijn vele ervaring in het plaatsen van zonnepanelen is hij een goede toevoeging aan ons team. Andrzej zal met name te vinden zijn op grotere projecten met grote aantallen zonnepanelen.

LINDA KUIPERS

Linda is onze HR-adviseur. Zij houd zich bezig met alle personeelszaken en zorgt voor het werven van nieuw personeel. Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zonnepanelen branche? Vraag dan naar Linda voor de openstaande vacatures.

HENRICO
VAN TILBURG

Bij interesse in een zonnepaneel installatie komt onze adviseur Henrico bij u thuis langs voor een locatiebezoek. Samen met u bekijkt hij de situatie en bespreekt de mogelijkheden. Na aanleiding van het locatiebezoek krijgt u van Henrico een offerte op maat. Door zijn jarenlange ervaring in de zonnepanelen branche heeft hij veel kennis van de verschillende soorten zonnepanelen en omvormers.

JUAN 
ANTONIO GÓMEZ

Juan is onze Spaanse monteur, hij spreekt vloeiend Engels en is elektricien. Samen met een hoofdmonteur zorgt Juan voor een mooie passende opstelling op uw dak.

Hans  
Bosch

Hans is onze salesmanager, bij interesse in een zonnepaneel installatie komt Hans bij u thuis langs voor een locatiebezoek. Samen met u bekijkt en bespreekt hij de mogelijkheden waarna hij voor u een offerte uit zal brengen. Minimale ruimte op uw dak, twijfel over producten of de opstelling? Hans adviseert u hierin en zorgt voor de perfecte oplossing.

Word JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Zie jij de zon ook altijd schijnen en heb je altijd al willen werken in een branche op grote hoogte? Stuur jouw motivatie en CV naar linda@zonmontage.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Word
JIJ ONZE
NIEUWE 
COLLEGA?

Zie jij de zon ook altijd schijnen en heb je altijd al willen werken in een branche op grote hoogte? Stuur jouw motivatie en CV naar linda@zonmontage.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!